Logotip Komunalnog društva GRAD - Supetar

Komunalno društvo GRAD d.o.o.

E-mail kdgrad@st.t-com.hr Telefon +385 (0)21 631 077Lokacija Ulica Žedno-Drage 7, 21400 Supetar, Otok Brač


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home2/kdgrad/public_html/modules/mod_jux_megamenucss3/helper.php on line 181

Ilustrativna slika naočala pored papira i kemijske olovkeSukladno članku 11. Zakona o pravu na pristup informacijama (NN 85/15) direktorica Komunalnog društva GRAD d.o.o., Marijana Šemanović, mag. oec. daje slijedeće dokumente na savjetovanje s javnošću:

 

- Nacrt cjenika pogrebnih usluga za Grad Supetar
- Nacrt cjenik usluga Školske sportske dvorane u Supetru
- Nacrt kućnog reda školske sportske dvorane u Supetru
- Nacrt pravilnika o načinu korištenja školske sportske dvorane u Supetru"

Sve predložene nacrte možete pročitati ili preuzeti u privitku ove obavijesti a svi zainteresirani svoje prijedloge i mišljenje na predmetne cjenike mogu dostaviti u pisanoj formi:

- poštom na adresu Komunalno društvo GRAD d.o.o., Petra Jakšića 17, 21400 Supetar
- putem telefaxa na broj 021 161 107
- putem elektroničke pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

u roku od 30 dana od dana objave ovog poziva na službenoj internetskoj stranici Komunalnog društva GRAD d.o.o.

Po isteku roka za dostavu prijedloga i mišljenja, izraditi će se i objaviti, na službenoj internetskoj stranici Komunalnog društva GRAD d.o.o., pisano izvješće o savjetovanju s javnošću koje će zajedno s konačnim prijedlogom cjenika biti dostavljeno Nadzornom odboru Komunalnog društva GRAD d.o.o. i Gradu Supetru na suglasnost.

 

Kontakt podaci

Komunalno društvo GRAD d.o.o.

Ulica Žedno-Drage 7
21400 Supetar
Otok Brač

Tel: +385(0)21 631 077

Fax: +385(0)21 631 107

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.