Logotip Komunalnog društva GRAD - Supetar

Komunalno društvo GRAD d.o.o.

E-mail kdgrad@st.t-com.hr Telefon +385 (0)21 631 077Lokacija Ulica Žedno-Drage 7, 21400 Supetar, Otok Brač

Slika košare s mrkvama

Od danas uz pridržavanje svih mjera zaštite ponovno je otvorena gradska tržnica.

 

 

 

Temeljem Odluke o posebnom načinu rada tržnica za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19 od 08. travnja 2020. godine, koju je donio Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske, Komunalno društvo GRAD d.o.o. donijelo je 09.04.2020. godine Odluku kojom se stavlja van snage Odluka o obustavi do daljnjeg rada tržnice na malo „Pjaceta“ u Supetru te svih objekata u sastavu tržnice u kojima se obavljaju druge djelatnosti od 23.03.2020. godine, te kojom gradska tržnica na malo „Pjaceta“ u Supetru i svi objekti u sastavu tržnice počinju ponovno s radom dana 10.04.2020. godine u radnom vremenu od 08 do 12 sati.

 

Rad gradske tržnice na malo „Pjaceta“ i svih objekata u sastavu tržnice nastaviti će se uz poštivanje odredbi Odluke o posebnom načinu rada tržnica za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19 od 08. travnja 2020. godine koju je donio Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske te uputa i mjera koje propisuje Hrvatski zavod za javno zdravstvo.

 

Korisnici gradske tržnice „Pjaceta „ u Supetru dužni su se pridržavati slijedećih mjera i uputa:

 

- koristiti ulaz na gradsku tržnicu „Pjaceta“ u Supetru isključivo iz ulice Mladena Vodanovića te označeni izlaz s gradske tržnice,

- pri ulazu na gradsku tržnicu ukoliko korisnik nema rukavice, obaviti dezinfekciju ruku,

- držati se propisanih mjera socijalnog distanciranja i razmaka od 3m-5m između prodavača međusobno te između kupaca i prodavača,

- držati se i poštivati propisanih oznaka kretanja na gradskoj tržnici „Pjaceta“ u Supetru,

 

Napominjemo da zbog mjera socijalnog distanciranja gradska tržnica neće moći primiti istodobno veći broj kupca te molimo sve kupce da obave svoju kupnju u što kraćem roku kako bi svim kupcima omogućili kupnju.

 

U slučaju nepridržavanja gore označenih mjera i uputa, korisniku koji se ne pridržava istih biti će onemogućen ulaz na gradsku tržnicu odnosno isti će biti udaljen sa gradske tržnice.

Kontakt podaci

Komunalno društvo GRAD d.o.o.

Ulica Žedno-Drage 7
21400 Supetar
Otok Brač

Tel: +385(0)21 631 077

Fax: +385(0)21 631 107

Raspored odvoza mješanog otpada 16.09.-14.06.

 Supetar - Dolčić  srijeda i subota
 Supetar - Centar  srijeda i subota
 Supetar - Pašike  utorak i petak
 Mirca   utorak i petak
 Splitska  ponedjeljak i četvrtak
 Škrip  ponedjeljak i četvrtak

Raspored odvoza mješanog otpada 15.06.-15.09.

 Supetar - Dolčić ponedjeljak, srijeda i petak
 Supetar - Centar utorak, četvrtak i nedjelja
 Supetar - Pašike utorak, četvrtak i nedjelja
 Mirca utorak, četvrtak i nedjelja
 Splitska ponedjeljak, srijeda i petak
 Škrip ponedjeljak, srijeda i petakOve web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.